Prins Kevin I

Op Zaterdag 3 februari 2024 omstreeks 23.33 werd in een goed gevulde Ülletempel bij Café Oud Bocholtz de 48e Prins van C.V. De Zoefülle uitgeroepen, Kevin I.

Om 20:11 begon de 48e prinsenproclamatie met het welkomstwoord van president Rob van Wersch. Om 23:33 werd de nieuwe Prins, in het traditionele Üllepak, door de volle zaal naar de bühne begeleidt door onze Hofnar Juanita. Het aftellen kon beginnen en na enkele inleidende cryptische woorden en het langzaam ontdoen van het Üllepak tot alleen het hoofd er nog opzat, stond hij daar, onze nieuwe Prins: Kevin I.

Kevin van Wagenveld is 35 jaar oud en woont samen met zijn vrouw Mariëlla en zoon Noud op de Prickart in Bocholtz. In 2006 leerden Kevin en Mariëlla elkaar kennen en in 2017 zijn ze getrouwd en vierden zij samen de geboorte van Noud.

In het dagelijks leven werkt Kevin bij Van Wijnen als Projectbegeleider. Kevin is een echte Bocholtzer en van jongs af aan betrokken geweest in het verenigingsleven. Als lid van voetbalvereniging RKVV WDZ heeft hij alle elftallen door lopen en helaas vanwege knieproblemen zijn keeperscarrière vroegtijdig moeten beëindigen. Van veldvoetbal naar tafelvoetbal was dan ook een kleine stap en dit doet hij met veel plezier bij TVC Blauw Wit. In zijn vrije tijd kijkt hij verder graag naar Formule 1 en brengt hij veel tijd door met zijn gezin.

De droom om prins te worden is gaan leven toen een paar jaar geleden op een feestje eens een balletje werd opgegooid. Kevin kent veel mensen binnen de Zoefülle en heeft menig jaar achter de bar gewerkt bij Café D’r Aowe Kino en aan de zijlijn meegenoten van Carnaval en het volgen van de optocht. Na de geboorte van zoon Noud is het Carnavalsvirus ook bij hem aangeslagen en genieten Kevin en Mariëlla van zijn enthousiasme. Ze kijken er vooral naar uit hoe verbaasd en verrast mensen zullen zijn dat Kevin als nieuwe Prins van C.V. de Zoefülle is uitgeroepen, omdat niemand dit had verwacht.

Hoogheid Kevin I wenst iedereen een Bombe Carnaval en heel veel Sjpass en plezier toe.

#Prins Kevin I Alaaf!
#Carnaval i Bóches Alaaf! ❤️💛💚
#Zoefülle🍻🦉Alaaf!